Coördinerend verpleegkundige
Coördinerend verpleegkundige

Coördinerend verpleegkundige

Van regisseur tot zorgverlener, van coach tot kwaliteitsbewaker! Ben jij een ervaren verpleegkundige die graag in het dagelijkse werk verschillende rollen combineert? Dan hebben wij dé functie voor jou: coördinerend verpleegkundige! Hier krijg je de kans om jouw kennis en vaardigheden te benutten om de bewoners op onze woonzorglocaties een fijn en prettig leven te laten leiden, ondanks hun beperking. Of het nu gaat om PG-afdelingen of somatische afdelingen, jij speelt een essentiële rol richting zowel de bewoners als je collega’s. Je werkt namelijk nauw samen met een team van gepassioneerde zorgprofessionals en draagt dus ook bij aan de kwaliteit van leven van onze bewoners.

Wat ga je doen als coördinerend verpleegkundige?

Jouw dagen zijn gevuld met een diverse mix van taken en verantwoordelijkheden. Enerzijds ben je betrokken bij de directe zorgverlening. Je biedt persoonlijke aandacht en ondersteuning en zorgt voor een veilige en comfortabele omgeving. Anderzijds coach en begeleid je een team van zorgprofessionals (o.a. verpleegkundigen, verzorgende IG, woonbegeleiders), waarbij je de dagelijkse planning en coördinatie op je neemt. Je zorgt voor een goede samenwerking, motiveert en coacht je collega's en stimuleert een positieve werksfeer.

Als coördinerend verpleegkundige werk je nauw samen met de regie verpleegkundige ouderenzorg van jouw cluster en ook andere disciplines, zoals artsen, therapeuten en mantelzorgers. Samen vormen jullie een hecht team dat gericht is op het bieden van de best mogelijke zorg. Je hebt een coördinerende rol in het zorgproces en neemt deel aan multidisciplinaire overleggen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken en bijstellen van zorgplannen, het coördineren van de dagelijkse werkzaamheden en het onderhouden van contacten met familieleden van bewoners.

Als coördinerend verpleegkundige bij Sensire werk je in een inspirerende omgeving waarin jouw inzet en expertise het verschil maken. Je draagt bij aan het creëren van een warme en vertrouwde leefomgeving voor onze bewoners en bouwt mee aan een betere toekomst in de ouderenzorg.

In deze veelzijdige rol kan ik namelijk op twee vlakken meters maken en ervaring opdoen. Enerzijds door mijn vak écht in de praktijk te brengen en anderzijds door het leren kennen van Sensire

Jolien Kobus over haar rol als coördinerend verpleegkundige

"Na het afronden van de hbo-V opleiding heb ik bewust gekozen voor de functie van coördinerend verpleegkundige. In deze veelzijdige rol kan ik namelijk op twee vlakken meters maken en ervaring opdoen. Enerzijds door mijn vak écht in de praktijk te brengen en anderzijds door het leren kennen van Sensire. Ik heb de verantwoordelijkheid voor zowel het bewonersproces als het teamproces en juist deze twee kanten van de medaille maken mijn rol heel afwisselend en veelzijdig. Als "meewerkend voorvrouw" ben ik op de werkvloer bezig met zorginhoudelijke taken (bijvoorbeeld de zorgplannen) en met de ontwikkelingen van ieder individu in het team. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voeren van ontwikkelgesprekken en de gesprekken over bevoegd & bekwaam. Op deze manier mag en kan ik groeien. Groeien in zelfvertrouwen en groeien op het gebied van de nodige competenties en vaardigheden."

Jolien is werkzaam op de Hackforterhof

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

  • je hebt een afgeronde mbo-v of hbo-v opleiding. Eventueel aangevuld met specifieke opleidingen afhankelijk van de doelgroep;
  • je bent in het bezit van een BIG-registratie;
  • een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

We verwachten van jou dat je flexibel inzetbaar bent voor alle diensten (uren gaan in overleg volgens rooster) aangezien je je collega’s moet kunnen ondersteunen en coachen tijdens alle zorghandelingen op diverse momenten, ook tijdens avonden en weekenden. Als coördinerend verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg dit brengt met zich mee dat je bij calamiteiten ook buiten je “reguliere” werktijden aanwezig bent.

Op onze website vind je altijd de meest actuele vacatures. Staat net die ene vacature als Coördinerend verpleegkundige op de locatie van jouw voorkeur er niet bij? Schroom dan niet en neem contact met ons op of stuur een open sollicitatie, dan kijken we samen naar de plek die het beste aansluit bij jouw wensen. 

Direct naar de vacatures

Werken bij Sensire

Bij Sensire geloven we dat tevreden medewerkers de sleutel zijn tot het bieden van kwalitatieve zorg. Daarom zorgen we niet alleen goed voor onze bewoners, maar ook voor onze collega's. Naast een aantrekkelijk salaris (deze functie is ingeschaald in FWG 50) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, vakantiegeld, investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt volop mogelijkheden om te groeien en je te specialiseren in een bepaald vakgebied. We bieden vaak interne trainingen en bijscholingen aan via ons digitale leerplein, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen.