Bijbaan in de zorg
Bijbaan in de zorg

Bijbaan in de zorg

Verdien, leer én groei met een bijbaan in de zorg

Ben je student en zoek je een bijbaan in de zorg? Wil je graag zinvol werk verrichten dat aansluit bij jouw opleiding? Kun jij niet wachten om je kennis in de praktijk te brengen? Bij ons kun je tijdens je opleiding al aan de slag in de zorg. Zo bouw jij je ervaring uit én kun je een steentje bijdragen aan het welzijn van ouderen.

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, thuis of in één van onze woonzorglocaties. Onze wijkteams en de collega's werkzaam bij onze woonzorglocaties helpen onze klanten bij alledaagse bezigheden, zoals opstaan en naar bed gaan en persoonlijke verzorging. Maar ook bij medische zaken, zoals medicijn gebruik en wondzorg. Je helpt en ondersteunt als volwaardig teamlid in de (thuis)zorg.

Wil jij de vaardigheden die je tijdens jouw studie hebt opgedaan direct in de praktijk brengen? Dan is een bijbaan in de zorg echt iets voor jou! Gedurende het gehele jaar kun je naast jouw studie flexibel werken in de ouderenzorg. Via het online systeem ONS kun jij jouw beschikbaarheid aangeven en je inschrijven voor diensten. Een ideale bijbaan dus!


Dé bijbaan in de zorg voor studenten

Als student in de zorg kun je er voor kiezen om als bijbaantje als kassière in een supermarkt of cafetariamedewerker aan de slag te gaan. Daar is natuurlijk helemaal niks mis mee. Maar je kan ook al tijdens je studie waardevolle ervaring opdoen in de zorg. Een bijbaan in de zorg geeft jou de mogelijkheid om een goed beeld te krijgen van jouw toekomstige baan en werkomgeving.

Bij Sensire dagen we jou graag uit om méér uit je bijbaan te halen. Pionieren met technologische toepassingen in de zorg, innovatie of actief meedenken als ambassadeur zorgtechnologie zijn enkele van deze mogelijkheden. Grijp jij deze kans met beide handen aan? Dat zorgt voor een vliegende start van jouw verdere carrière!

Wat mag je van Sensire verwachten?

Wij bieden jou een 0-uren contract voor een periode van 7 maanden. Het salaris is conform de CAO VVT. Dat zegt je wellicht (nog) niet zo veel, vrij vertaald komt dit neer op minimaal € 14,95 bruto per uur. De exacte hoogte wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding en opleidingsjaar en de verpleegtechnische handelingen die je mag uitvoeren. De werktijden zijn flexibel in te delen. Goed te combineren met jouw studie dus!

*) Ter beoordeling of je al de noodzakelijke handelingen mag verrichten
Doordat de opleidingen tegenwoordig meer gericht zijn op de individuele leerroute kunnen we niet met 100% zekerheid zeggen in welk jaar je welke functie mag uitoefenen als bijbaan. Heb je interesse in een bijbaan om alvast ervaring op te doen? Neem dan vooral contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden en wensen.

Volg jij een zorg-opleiding en ben je op zoek naar een bijbaan in de (ouderen)zorg? Of heb je eerst nog vragen? Je mag onze recruiters gerust een appje sturen op het nummer 06-82719654, je vragen via de chat stellen of stuur een mailtje met jouw vragen naar werving@sensire.nl.

Reageer op 1 van onze vacatures

Bel, mail of chat direct met een recruiter

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg.

Heidi Wijgman - Schuurman

Recruiter

Kirsten Raterink

Recruiter