Ondersteunende organisatie
Ondersteunende organisatie

Ondersteunende organisatie

Sensire staat in de regio Achterhoek en Liemers onder andere bekend om haar wijkverpleging, de vele locaties om (tijdelijk) te wonen (met zorg) of te revalideren. Kortom als aantrekkelijke werkgever voor vele zorgprofessionals in verschillende functies. Wij bieden dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in één van onze woonzorgcentra. Met ruim 4000 medewerkers en 1500 vrijwilligers helpen wij 10.000 mensen gezond te kunnen blijven, beter te worden of te leven met zorg. Om al deze collega’s te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden, zijn we regelmatig op zoek naar collega’s die hier op vele vakgebieden invulling aan kunnen geven.

Ondersteunend aan de professional

“De ondersteuning”, zoals we dat bij Sensire noemen, bestaat uit een groot aantal vakgebieden. Denk bijvoorbeeld aan communicatie en recruitment, applicatiebeheer, innovatie en digitalisering, ict, facilitair, hr (waaronder personeels- en salarisadministratie), leren en ontwikkelen, maar ook inkoop en contractering, finance en control. Al deze expertises zijn erop gericht om, samen met de zorgprofessional, op zoek te gaan naar de best passende oplossing om de professional in haar dagelijkse werk te ondersteunen. Betekent dat allemaal individuele oplossingen? Absoluut niet! Je zet juíst jouw specifieke kennis en vaardigheden in zodat de professionals hun vak goed uit kunnen oefenen, vanuit hun eigen professionele autonomie.

Een gezonde dosis lef en ondernemerschap

Jouw expertise is echt wat waard. Bij Sensire krijg je veel ruimte om je eigen tijd in te delen en je werk vorm te geven. Een mooie kans die je zelf kunt (en moet) grijpen. Je verwacht het misschien niet van een zorgorganisatie, maar werken bij Sensire is dynamisch. Het vraagt een gezonde dosis lef om een niet-gebaand pad te verkennen. Je staat zelf aan het roer, bij Sensire noemen we dat: ondernemerschap. 

Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT

In welke functie of rol je ook binnen Sensire aan de slag gaat, je valt altijd in de CAO VVT (Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in een bepaalde FWG-salarisschaal. Naast een jaarlijks periodieke verhoging, ontvang je ook ieder jaar een eindejaarsuitkering. Daarnaast bieden we vanuit Sensire aanvullend een aantal regelingen:

  • Collectiviteitskorting bij verschillende zorgverzekeraars;
  • Fiscale uitruil van je reiskosten (netto voordeel) bruto-netto regeling;
  • Iedere collega ontvang een smartphone en chromebook en we faciliteren je om prettig vanuit huis te kunnen werken;
  • Private lease een (elektrische) fiets of een Volkswagen Up.

Waar je ook rekening mee moet houden is:

  • Er wordt een aanzienlijk deel van je loon ingehouden voor je pensioen;
  • Omdat de zorg 24/7 doorgaat, kennen we geen ‘vaste’ vrije dagen zoals kerstmis en pasen. Met een aantal extra vakantiedagen word je gecompenseerd, omdat je voor deze feestdagen een vrije dag op moet nemen.

Thuis en op kantoor aan de slag

De collega’s die werkzaam zijn binnen één van de ondersteunende afdelingen zijn werkzaam op kantoor (standplaatsen Varsseveld en/of Zutphen, enigszins afhankelijk van het betreffende team) en ook vanuit huis wordt er gewerkt. Wij werken met Google Workspace, dat vergemakkelijkt het (digitaal en op afstand) samenwerken met elkaar vanuit huis of op kantoor.