Jouw baan in de zorg vind je bij Sensire!
Jouw baan in de zorg vind je bij Sensire!

Jouw baan in de zorg vind je bij Sensire!

Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen.

Voor je klanten én voor jou

Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we onze zorgprofessionals het vertrouwen geven dat ze verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. We gaan dan ook graag met iedereen in gesprek om de best passende vacature en werkplek voor je te zoeken.

In het dagelijkse werk betekent werken bij Sensire: een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s van het expertise centrum en ondersteunende diensten. En echte aandacht voor waar het allemaal om draait: een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten en bewoners.

Actuele vacatures

Op onze website vind je altijd de meest actuele vacatures. Staat net die ene vacature helpende, verpleegkundige of verzorgende IG die je zoekt er niet bij? Schroom dan niet en neem contact met ons op of stuur een open sollicitatie, dan kijken we samen naar de plek die het beste aansluit bij jouw wensen. 

Bel, mail of chat direct met een recruiter

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg.

Heidi Wijgman - Schuurman

Recruiter

Kirsten Raterink

Recruiter