Grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers
Grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers

Grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers

Als grootste zorgorganisatie in Oost-Gelderland biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg. Ook kun je bij Sensire terecht voor revalidatie en behandeling. Je inspireert en ondersteunt. Of het nu om je klanten in zorg gaat of om je collega’s. Samen zorgen wij ervoor, dat iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn eigen leven. Op elk moment en in elke levensfase.

Over Sensire

Gelukkig zijn, dat is wat mensen willen. Meer nog dan geld en succes of zelfs gezondheid. Wie iemands diepste wens wil begrijpen, stelt de vraag: “Wanneer zou u volmaakt gelukkig zijn?” Geluk komt vanbinnen, kun je niet maken. Maar eraan bijdragen dat iemand zich gelukkig voelt, dat is het mooiste dat er is. Voor velen was het ooit de reden om de zorg in te gaan: mensen een beetje gelukkiger laten zijn.

Onze klantbelofte
Uw geluk, dat motiveert ons. We laten u het leven leven zoals u dat wilt. Ondanks beperkingen. Naar eigen wens, eigen gewoonten, in uw eigen omgeving. Kortom: "Leven zoals u wilt".

Dat is ook wat Sensire beweegt, wat ons elke dag stimuleert om dat stapje extra te zetten. Goede zorg verlenen, goed met onze verantwoordelijkheid omgaan, kundig zijn: dat mag je van elke organisatie verwachten. Maar wij verlenen geen goede zorg ‘omdat het moet’: we doen dat omdat we om mensen geven, om hun geluk. Zo pakken we niet alleen onze zorgverantwoordelijkheid op, zo richten we ook onze organisatie in. We weten wat bijdraagt aan geluk: eigen wensen, eigen gewoonten, eigen omgeving.

Samen met het sociale netwerk van onze klant en met alle andere betrokkenen daaromheen bouwen we aan dat geluk. In de wetenschap dat veel dingen die geluk zo heel gewoon maken, met de jaren steeds minder vanzelfsprekend worden. En juist dan zetten wij die extra stap.

Geluk is niet maakbaar en wij zijn dus ook geen producenten van geluk. We nemen de verantwoordelijkheid voor het geluk van onze klanten ook niet op onze schouders maar laten die verantwoordelijkheid daar waar deze hoort: bij onze klant. Gelukkig zijn is hard werken, ook voor onze klanten. En hoe dichter je bij iemand staat, hoe beter je hem of haar gelukkig kunt maken. Daarom is de inzet van familie en vrienden onmisbaar. Als Achterhoekse zorgorganisatie geven we juist vrienden en familie alle ruimte om bij te dragen aan het geluk van onze klant.

En wij? Wij willen nooit een belemmering zijn voor mensen om gelukkig te zijn. In tegendeel: bij alles wat we doen staat het geluk van onze klanten op de eerste plaats. Hoe onze klanten hun leven invullen? Daarin laten we de regie aan henzelf. Soms heel actief, door onze zorg zo in te richten dat klanten maximale keuzevrijheid hebben. Soms is het loslaten, of juist overlaten aan het netwerk om de klant heen. We laten de regie daar waar deze hoort: bij de klant, die we maximale vrijheid en waardering geven. Zo maken we - letterlijk in doen én laten - onze belofte waar: leven zoals u dat wilt.

Over deze belofte hebben wij een film gemaakt. Benieuwd? Bekijk hem hieronder.

Onze kernwaarden

Vanuit Sensire werken we op basis van een viertal kernwaarden:

Sensire is realistisch

We zijn eerlijk, open en recht door zee: als het meezit en ook als het niet gaat zoals we zouden willen. Want we zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid. Zo bouwen we aan échte relaties en een stevig fundament van vertrouwen.

Sensire is Samenwerken

Wij veranderen de zorg door echt samen te werken. Wat ons specialisme of onze achtergrond ook is: samen met de klant bundelen we onze krachten en delen we onze kennis. We geven en ontvangen aandacht, vertrouwen en waardering. Want samen bereiken we zoveel meer!

Sensire is sensitief

Gedreven en met oprechte aandacht luisteren we naar onze klanten, onze collega’s en naar onszelf. Zo ontdekken we wat er leeft. Om te begrijpen, te leren en nog beter te worden in wat we doen: U het leven laten leven zoals u dat wilt.

Sensire is verrassend

In een dynamische omgeving anticiperen we op het onverwachte. We spelen in op wensen en behoeften: met slimme oplossingen, vernieuwende producten, een onderscheidende aanpak. Zo inspireren we elkaar en de klant.

We zijn trots op onze roots! Daarom zeggen we, waar we ook actief zijn:

Sensire is Van hier!

We zijn geworteld in onze regio, haar cultuur en haar waarden. Dat klinkt door in de taal die we spreken, is zichtbaar in regionale ketensamenwerking en wordt herkend door onze klanten in de wijze waarop we zorg verlenen en vormgeven. Geen grote woorden, maar doen wat je belooft. Niet overnemen of alles overlaten, maar in noaberschap goede zorg verlenen, samen met het sociale netwerk van onze klanten. 

Bel, mail of chat direct met een recruiter

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg.

Heidi Wijgman - Schuurman

Recruiter

Kirsten Raterink

Recruiter