De flexpool: jouw sleutel tot flexibiliteit, diversiteit en groei in de zorg
De flexpool: jouw sleutel tot flexibiliteit, diversiteit en groei in de zorg

De flexpool: jouw sleutel tot flexibiliteit, diversiteit en groei in de zorg

De ene collega vindt het prettig om te weten waar hij aan toe is, een ander kiest juist heel bewust voor flexibiliteit. De overeenkomst: beide pakken heel bewust de regie op hun werkende leven. De Sensire-flexpool biedt de individuele zorgprofessionals verschillende voordelen en de mogelijkheid tot het maken van keuzes die passen bij je eigen situatie:  

Flexibel werken: werken in de flexpool biedt je de mogelijkheid om je eigen werkschema te bepalen. Je kan diensten kiezen die aansluiten op je persoonlijke behoeften en verplichtingen, waardoor je een voor jou gezonde en prettige balans tussen werk en privé kan realiseren.

Zijn er bepaalde tijden in het jaar dat je i.v.m. bijvoorbeeld het bedrijf van je partner niet tot nauwelijks beschikbaar bent? Of wil jij de voordelen van het ZZP-schap blijven ervaren, maar dan zonder al die administratieve rompslomp die erbij komt kijken? Of kun je binnen je huidige team niet méér uren werken, terwijl je dat (af en toe) wel graag wil?

Werken in de Sensire-flexpool biedt je de mogelijkheid om zelf je keuzes te maken waar en wanneer je (extra uren) werkt, terwijl je gewoon in loondienst bent. 

Diverse ervaringen: kies je voor de flexpool, dan heb je de mogelijkheid om de verschillende facetten van de ouderenzorg te combineren en er ervaring opdoen. Zo kun je gaan werken op verschillende afdelingen van onze locaties wonen met zorg in combinatie met werken in de wijk of bij revalidatie. Voorkeur voor het één of het ander, ook dat behoort tot de mogelijkheden. De flexpool biedt je dus de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en je professionele vaardigheden te vergroten.

Ben je momenteel werkzaam in een ander (sub)deel van de zorgsector of een andere VVT-instelling en ben je nieuwsgierig naar de VVT en/of Sensire? Werken in de Sensire-flexpool kun je prima combineren met je huidige baan. 

Leren en groeien: de afwisseling van werkomgevingen en het werken met verschillende bewoners vraagt van jou de vaardigheid om je steeds aan te passen en te leren van de verschillende situaties die je tegenkomt. Dit draagt bij aan een continu groeiproces en een verhoogde zelfredzaamheid, een mooie bijdrage aan je carrière.

Helpende hand
De teams waar jij aan de slag gaat hebben altijd tijdelijk, vaak kortdurend, maar soms ook een wat langere periode, aanvulling nodig op hun team. Bijvoorbeeld door ziekte, iemand een operatie moet ondergaan of met zwangerschapsverlof gaat. Met jouw inzet kan het werk gewoon doorgaan.

Aan de slag! Binnen de flexpool hebben we volop mogelijkheden om als Verpleegkundige, Verzorgende IG, Helpende of Helpende Plus aan de slag te gaan.

Heb jij interesse in de Sensire-flexpool en wil je graag meer weten? Laat via één van onze vacatures hieronder je gegevens achter, dan nemen we binnen twee werkdagen contact met je op!