Vakantiewerk in de zorg
Vakantiewerk in de zorg

Vakantiewerk in de zorg

Verdien, leer én groei met een bijbaan in de zorg

Zoek je vakantiewerk in de zorg? De zomer: lekker genieten van het mooie weer en met vakantie gaan. Ondertussen gaat de zorg in onze woonzorglocaties en in de thuiszorg gewoon door. Dat is een mooie kans voor jou om alvast jouw ervaring in de praktijk te brengen! Wil jij onze teams helpen? Kies dan voor een vakantiebaan in de zorg!

Onze wijkteams en de collega's werkzaam bij onze woonzorglocaties helpen onze klanten bij alledaagse bezigheden, zoals opstaan en naar bed gaan en persoonlijke verzorging. Maar ook bij medische zaken, zoals medicijngebruik en wondzorg. Als vakantiekracht in de zorg help je als volwaardig teamlid mee. Wil jij de vaardigheden die je tijdens jouw studie hebt opgedaan in de praktijk brengen? Voor de schoolvakanties zijn wij op zoek naar vakantiekrachten voor de wijkzorg en voor wonen met zorg.

Na een inwerkperiode waarin je alles te weten komt over hoe wij zorg leveren, waarom we over klanten spreken en niet over patiënten en waarom wij onze woonzorglocaties het huis van onze bewoners noemen, krijg je bij ons de vrijheid om zelfstandig de wijk in te gaan óf zorg te leveren aan onze bewoners. Een gewaardeerde vakantiebaan in de zorg met veel verantwoordelijkheid, waarin je ook heel veel kunt leren!

Buiten de vakantieperiodes om, kun je natuurlijk ook aan de slag, zowel in de weekenden als door de weeks kunnen we altijd collega's gebruiken die een bijbaan in de zorg zoeken. 

Wat mag je van vakantiewerk bij Sensire verwachten?

Is vakantiewerk in de zorg iets voor jou? Wij bieden jou een contract voor een periode van 7 maanden, het aantal uur bepalen we in overleg. Dus ook tijdens de kerst-, meivakantie en voor of na de zomervakantie kun je bij ons aan de slag. Het salaris is conform de CAO VVT. Dat zegt je wellicht (nog) niet zo veel, vrij vertaald komt dit neer op minimaal € 14,95 bruto per uur. De exacte hoogte wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding en opleidingsjaar en de verpleegtechnische handelingen die je mag uitvoeren.

De werktijden zijn flexibel in te delen. Via het online systeem ONS kun jij jouw beschikbaarheid aangeven en je inschrijven voor diensten. Een ideale vakantiebaan dus!

*) Ter beoordeling of je al de noodzakelijke handelingen mag verrichten
Doordat de opleidingen tegenwoordig meer gericht zijn op de individuele leerroute kunnen we niet met 100% zekerheid zeggen in welk jaar je welke functie mag uitoefenen als bijbaan. Heb je interesse in een bijbaan om alvast ervaring op te doen? Neem dan vooral contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden en wensen.

Volg jij een zorg-opleiding en ben je op zoek naar vakantiewerk in de zorg? Of heb je eerst nog vragen? Je mag onze recruiters gerust een appje sturen op het nummer 06-82719654, je vragen via de chat stellen of stuur een mailtje met jouw vragen naar werving@sensire.nl.

Reageer op 1 van onze vacatures

Bel, mail of chat direct met een recruiter

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg.

Kirsten Raterink

Recruiter