Verzorgende IG
Verzorgende IG

Verzorgende IG

Ben je op zoek naar een vacature als verzorgende IG (individuele gezondheidszorg)? Als verzorgende IG bij Sensire ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten of bewoners en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je er als verzorgende IG aan bij dat klanten en bewoners kunnen doen wat ze belangrijk vinden. Dat maakt het werk zo leuk en afwisselend.

Je ondersteunt de klanten en bewoners bij de alledaagse bezigheden, zoals opstaan en persoonlijke verzorging. Dat betekent niet dat je alles voor ze doet. Je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden voor de klant en stimuleert de klant of bewoner om ook zelf te ontdekken wat ze weer of nog kunnen.

Een deel van de medische handelingen, zoals medicijngebruik en wondzorg, voer je als verzorgende IG zelf uit. Voor meer specialistische zorg kun je collega verpleegkundigen uit jouw team of collega’s van het Expertisecentrum inschakelen.

Praktische zaken

Om aan de slag je kunnen als verzorgende IG vragen wij een aantal praktische zaken van jou:

  • een diploma Verzorgende IG (niveau 3), Ziekenverzorging of MDGO-VP;
  • een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Heb je nog geen van de genoemde diploma’s? Bij Sensire kun je de opleiding tot verzorgende IG volgen. Twee keer per jaar bieden wij opleidingsplekken aan, gedurende het gehele jaar kun jij je interesse kenbaar maken.

Verzorgende IG in de wijk

Spreekt het werken als verzorgende IG in de thuiszorg je aan? Als Verzorgende IG (in onze sector sta je ook wel bekend als VIG-er), stap je letterlijk bij onze klanten binnen en draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van onze klant. Want zeg nou zelf, iedereen wil toch zo lang mogelijk in zijn eigen omgeving blijven leven en wonen? Gelukkig is dit, met de noodzakelijke zorg, veelal mogelijk voor onze klanten.

De afwisseling en persoonlijke aandacht maakt het werk als verzorgende IG bij Sensire zo leuk. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet je als Verzorgende IG door te vragen en de gevoelige snaar bij jouw klant te raken. Hierdoor kom je steeds meer te weten over jouw klant. Zo kun jij de zorg en ondersteuning goed prioriteren en voel je feilloos aan wat de klant op dat moment van jou verwacht.

SALARIS VERZORGENDE IG IN DE WIJK

De functie Verzorgende IG valt in de schaal FWG 35 (€1902 -€2762, exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris als verzorgende IG. Daarnaast krijg je van ons een iPad in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.

Verzorgende Wonen met Zorg

Als Verzorgende Wonen met Zorg (somatiek of PG) draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van onze bewoners. Jij bent eigenlijk altijd het eerste aanspreekpunt voor de bewoner en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen, verhalen die jij ook graag wil leren kennen om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van de bewoner. Nagenoeg alle locaties zijn ingericht met kleine huiskamers. Deze huiskamers zijn het middelpunt van het huis. Samen koffie drinken, de krant lezen, het eten voorbereiden of gewoon televisie kijken. Onze bewoners kunnen daar helemaal zichzelf zijn. Dat maakt het werk zo leuk en afwisselend.

Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw ideale werksituatie. Wil je veel uren werken? Wij kunnen jou een vaste basis bieden in een vast team met daarbij de mogelijkheid om je in te schrijven op openstaande diensten in jouw eigen team, een team op dezelfde locatie of een andere locatie. Kortom: vast én flexibel werken op de momenten zoals jij als Verzorgende graag wil! Ga je liever voor de combinatie somatiek en PG? Ook dat kan!

SALARIS VERZORGENDE WONEN MET ZORG

De functie Verzorgende is ingeschaald in FWG 35 (€1902 -€2762, exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Op basis van jouw wensen bepalen we samen het aantal uur en het gewenste dienstverband.  

Actuele vacatures verzorgende ig

Op onze website vind je altijd de meest actuele vacatures. Staat net die ene vacature als verzorgende IG in de plaats of op de locatie van jouw voorkeur er niet bij? Schroom dan niet en neem contact met ons op of stuur een open sollicitatie, dan kijken we samen naar de plek die het beste aansluit bij jouw wensen. 

Direct naar de vacatures

Bel, mail of chat direct met een recruiter

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg.

Kirsten Raterink

Recruiter

Heidi Wijgman - Schuurman

Recruiter