Over Sensire
Over Sensire

Over Sensire

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg. Je inspireert en ondersteunt. Of het nu om je klanten in zorg gaat of om je collega’s. Samen zorgen wij ervoor, dat iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn eigen leven. Op elk moment en in elke levensfase. Het belang van je klanten staat bij jou dan ook altijd voorop. Jij kent hun verhaal, hun persoonlijke wensen en voorkeuren, en daar stem jij je werk op af. Gepassioneerd en betrokken zet jij je daar voor in. Als medewerker van Sensire maak jij het verschil.

Onze klantbelofte

Gelukkig zijn, dat is wat mensen willen. Meer nog dan geld en succes of zelfs gezondheid. Wie iemands diepste wens wil begrijpen, stelt de vraag: “Wanneer zou u volmaakt gelukkig zijn?” Geluk komt vanbinnen, kun je niet maken. Maar eraan bijdragen dat iemand zich gelukkig voelt, dat is het mooiste dat er is. Voor velen was het ooit de reden om de zorg in te gaan: mensen een beetje gelukkiger laten zijn.

Dat is ook wat Sensire beweegt, wat ons elke dag stimuleert om dat stapje extra te zetten. Goede zorg verlenen, goed met onze verantwoordelijkheid omgaan, kundig zijn: dat mag je van elke organisatie verwachten. Maar wij verlenen geen goede zorg ‘omdat het moet’: we doen dat omdat we om mensen geven, om hun geluk. Zo pakken we niet alleen onze zorgverantwoordelijkheid op, zo richten we ook onze organisatie in. We weten wat bijdraagt aan geluk: eigen wensen, eigen gewoonten, eigen omgeving.

Samen met het sociale netwerk van onze klant en met alle andere betrokkenen daaromheen bouwen we aan dat geluk. In de wetenschap dat veel dingen die geluk zo heel gewoon maken, met de jaren steeds minder vanzelfsprekend worden. En juist dan zetten wij die extra stap. 

Uw geluk, dat motiveert ons. We laten u het leven leven zoals u dat wilt. Ondanks beperkingen. Naar eigen wens, eigen gewoonten, in uw eigen omgeving. Kortom: “leven zoals u wilt”.

Geluk is niet maakbaar en wij zijn dus ook geen producenten van geluk. We nemen de verantwoordelijkheid voor het geluk van onze klanten ook niet op onze schouders maar laten die verantwoordelijkheid daar waar deze hoort: bij onze klant. Gelukkig zijn is hard werken, ook voor onze klanten. En hoe dichter je bij iemand staat, hoe beter je hem of haar gelukkig kunt maken. Daarom is de inzet van familie en vrienden onmisbaar. Als Achterhoekse zorgorganisatie geven we juist vrienden en familie alle ruimte om bij te dragen aan het geluk van onze klant.

En wij? Wij willen nooit een belemmering zijn voor mensen om gelukkig te zijn. In tegendeel: bij alles wat we doen staat het geluk van onze klanten op de eerste plaats. Bij Sensire zijn we altijd op zoek naar gedreven en zelfbewuste medewerkers zoals jij, die hun krachten kennen en weten wanneer ze het stokje moeten overdragen. We waarderen jouw toewijding om bij te dragen aan onze missie en om het goede te doen in de zorgsector.

Onze organisatie staat bekend om haar vooruitstrevende aanpak en stimulerende werkomgeving. Bij Sensire kun je je rol zo invullen dat je niet alleen je eigen doelen kunt bereiken, maar ook bijdraagt aan onze visie. We bieden ruimte voor gedeeld eigenaarschap, constructieve feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Bij Sensire geloven we in verbondenheid, waarin iedere medewerker zich gewaardeerd en gehoord voelt. Jouw toegevoegde waarde als zorgprofessional is van onschatbare waarde voor onze klanten, collega's en de organisatie als geheel. Samen streven we naar een gevoel van saamhorigheid door open communicatie, kennisdeling en het aangaan van betekenisvolle relaties.

Sensire is Van Hier

We zijn trots op onze roots! Daarom zeggen we, waar we ook actief zijn: Sensire is Van hier!