Kijkje in de keukens van Sensire
Kijkje in de keukens van Sensire

Kijkje in de keukens van Sensire: ontdek je passie voor werken in de zorg

9 november 
16.00 - 20.00 uur
Den Ooiman Doetinchem

Kijkje in de keukens van Sensire

Heb je ooit overwogen om de zorg in te gaan of je carri√®re in de zorg voort te zetten? Of je nu een leerling bent, momenteel in een heel ander vakgebied werkt, al ervaring hebt in de zorg of juist niet, jong of wat minder jong bent - bij Sensire ben je altijd welkom! Op 9 november 2023 nodigt Sensire iedereen met interesse in het werken en leren in de zorg uit om te ontdekken hoe mooi de VVT-zorg is en hoe leuk het is om op jouw eigen manier bij Sensire te leren en te werken. We verwelkomen je graag op Den Ooiman in Doetinchem. 

Over het evenement

Op dit speciale evenement voor mensen met interesse in het werken in de zorg, vertellen onze toegewijde zorgprofessionals je graag over hoe zij bijdragen aan de levenskwaliteit van onze bewoners en revalidanten. Onze praktijkopleiders staan klaar om je alles te vertellen over het leren en werken bij Sensire. Bovendien zullen andere leerlingen die deelnemen aan onze werken en leren trajecten al je vragen beantwoorden. Of je nu wilt weten hoe het is om in de zorg te leren en te werken, hoe je dit kunt combineren met je werk- en privéleven, of andere brandende vragen hebt - dit is je kans om antwoorden te krijgen! Ook kun je een kijkje nemen in de keukens en natuurlijk de gezellige huiskamers van onze somatische en psychogeriatrische woongroepen, evenals de afdelingen van revalidatie. Zo kun je de sfeer en de waarde van ons werk zelf ervaren. Laat je vooral inspireren!

Aanmelden voor een rondleiding is helaas niet meer mogelijk, maar... wil je toch langskomen? Voel je vrij om vanaf 17.30 uur binnen te lopen. Op dat moment zullen we kijken welke mogelijkheden er nog zijn.  

Heb je nog een vraag? Schroom niet en stuur een mailtje naar werving@sensire.nl.