Welkom verpleegkundigen
Welkom verpleegkundigen

Net je opleiding tot verpleegkundige (hbo of mbo) afgerond? Gefeliciteerd! Ga je eerst lekker genieten van je welverdiende vakantie en wil je daarna aan de slag? Of ga jij voor een kick-start en direct aan de slag? Denk dan eens aan Sensire. Wij hebben verschillende leuke en uitdagende functies. Benieuwd of wij wat passends voor je hebben? Laat je gegevens achter en dan gaan we graag met je in gesprek om te kijken of wij bij elkaar passen. Geniet van de zomer! 

Ben je op zoek naar een leuke baan als verpleegkundige in Oost-Gelderland? Als grootste zorgorganisatie in de regio biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorgcentra. Bij Sensire hebben wij diverse verpleegkundige vacatures, zowel op mbo als op hbo niveau.

Als verpleegkundige wil jij het liefst aan de slag met zorgtaken waarvoor je bent opgeleid: inventariseren van zorgbehoefte, coördineren van de zorgverlening en uitvoeren van hoog complexe zorg met een combinatie van care- complex (verpleegtechnisch handelen) en case-complex (achtergrond/situatie). Door de grote diversiteit aan zorgvragen bij klanten in de wijk (extramuraal) of in onze woonzorglocaties (extramuraal) is het niet altijd mogelijk om alleen dit type werk te doen, daar moeten we realistisch in zijn. Uiteraard streven we dit wel na.

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid weet jij als verpleegkundige de wensen en behoeften van onze klant feilloos te achterhalen, je weet de juiste prioriteiten te stellen en stemt daar de ondersteuning die je biedt op af. Preventie is een vanzelfsprekend onderdeel van jouw benadering.

Verpleegkundige in de wijk

Spreekt het werken als verpleegkundige in de thuiszorg je aan? De complexiteit in de wijk neemt steeds verder toe. Care- en case-complexe casuïstiek zijn inmiddels écht van alle dag. Als verpleegkundige bij Sensire richt jij je op de zorg van de toekomst. Dat zijn toekomstige zorgvragen van de klant met als doel dat de klant, ook in de toekomst, kan leven zoals hij dat wil. Daarnaast ben je bezig met de wijkverpleging van de toekomst waar (pionieren met) innovatie en digitalisering een belangrijke plaats innemen. Jij bepaalt of je kansen die er liggen grijpt.

Werken in de wijk is werken in een uitdagende werkomgeving met veel diversiteit. Je weet eigenlijk nooit wat je achter de deur aantreft. Dat vraagt van jou veel. Snel schakelen en individueel handelen is soms noodzakelijk zonder dat je in de stress schiet. Je draagt als verpleegkundige in de thuiszorg een grote verantwoordelijkheid.

Verpleegkundige wonen met zorg

Spreekt werken als verpleegkundige op onze woonzorglocatie je aan? Als verpleegkundige draag je hier samen met jouw collega’s bij aan het geluk van onze bewoners. Iedere bewoner heeft zo zijn of haar eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen, verhalen die jij ook graag wil leren kennen om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van de bewoner. Samen met verzorgenden en woonbegeleiders ben jij de spil in hun dagelijkse leven.

Onze somatiek-afdelingen kenmerken zich door care-complexe zorg. Als verpleegkundige op deze afdeling wordt er echt een beroep gedaan op je kennis en kunde. Symptoom bestrijding is daarbij soms van ondergeschikt belang, je probeert de vraag achter de vraag te achterhalen.

Werken op één van onze PG-afdelingen vraagt hele andere competenties. Je inleven in de bewoners is cruciaal om contact te maken. De familie heeft dan ook een belangrijke rol. Zij kunnen alles over de levensgeschiedenis vertellen, waardoor je de bewoner sneller leert kennen en weet wat hij of zij belangrijk vindt.

Coördinerend verpleegkundige
Toe aan nog iets meer uitdaging? Dan is misschien een functie van coördinerend verpleegkundige wat voor jou! Jouw dagen zijn gevuld met een diverse mix van taken en verantwoordelijkheden. Enerzijds ben je betrokken bij de directe zorgverlening. Je biedt persoonlijke aandacht en ondersteuning en zorgt voor een veilige en comfortabele omgeving. Anderzijds coach en begeleid je een team van zorgprofessionals (o.a. verpleegkundigen, verzorgende IG, woonbegeleiders), waarbij je de dagelijkse planning en coördinatie op je neemt. Je zorgt voor een goede samenwerking, motiveert en coacht je collega's en stimuleert een positieve werksfeer.

Als coördinerend verpleegkundige werk je nauw samen met andere disciplines, zoals artsen, therapeuten en mantelzorgers. Samen vormen jullie een hecht team dat gericht is op het bieden van de best mogelijke zorg. Je hebt een coördinerende rol in het zorgproces en neemt deel aan multidisciplinaire overleggen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken en bijstellen van zorgplannen, het coördineren van de dagelijkse werkzaamheden en het onderhouden van contacten met familieleden van bewoners.

Laat je gegevens achter en dan gaan we graag met je in gesprek om te kijken of wij bij elkaar passen. 

Een aantal vacatures vind je ook hieronder. Is dit wat je zoekt? Solliciteer dan direct. 


Laat je gegevens achter

Salaris verpleegkundige

De functie Verpleegkundige is ingeschaald in FWG 45 exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering conform de cao VVT. Op basis van jouw wensen bepalen we samen het aantal uur en het gewenste dienstverband. Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw ideale werksituatie.

Wil je veel uren werken? Wij kunnen jou een vaste basis bieden in een vast team met daarbij de mogelijkheid om je in te schrijven op openstaande diensten in jouw eigen team, een team op dezelfde locatie of een andere locatie. Wil jij als verpleegkundige vooral dagdiensten of nachtdiensten draaien? Ga je liever voor de combinatie somatiek en PG? Ook dat kan.

Welkom verpleegkundigen

Bel, mail of chat direct met een recruiter

Als grootste zorgorganisatie in de Achterhoek en de Liemers biedt Sensire dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg.

Kirsten Raterink

Recruiter