De Bundeling
De Bundeling

De Bundeling

De Bundeling
’t Rikkelder 101
7261 BE Ruurlo

De Bundeling is gesitueerd midden in het centrum van Ruurlo, letterlijk en figuurlijk. Onze bewoners komen uit de directe omgeving en het dorp voel zich echt verbonden met dit huis. Voor vele bewoners is het zitje bij de hoofdingang het favoriete plekje.

De bewoners zijn vrij om de keuze te maken om te eten, koffie te drinken of televisie te kijken in de gezamenlijke ruimte of op hun eigen kamer. De dag wordt bepaald door de dagelijkse activiteiten. Opstaan, persoonlijke verzorging, de krant lezen en naar bed gaan, de tijdstippen worden grotendeels door de bewoners zelf bepaald.

Iedere bewoner heeft een eigen kamer. Deze mag ingericht worden met persoonlijke spullen en wat klein meubilair. De kamers hebben een eigen douche met toilet en een eigen kookruimte en zijn voorzien van een oproepsysteem, zodat de bewoners jou en de collega’s op ieder gewenst moment kunnen oproepen.

Naast wonen bij De Bundeling is er ook de mogelijkheid voor dag verzorging. Met het team neem je 1 of meerdere dagen per week de (ver)zorgende taken over van bijvoorbeeld de betrokken mantelzorgers. De dag verzorging biedt de mensen sociale contacten met leeftijdsgenoten, door samen te eten, deel te nemen aan activiteiten en samen eten.