Sensire is Samenwerken
Sensire is Samenwerken

Sensire is Samenwerken

Wij veranderen de zorg door echt samen te werken. Wat ons specialisme of onze achtergrond ook is: samen met de klant bundelen we onze krachten en delen we onze kennis. We geven en ontvangen aandacht, vertrouwen en waardering. Want samen bereiken we zoveel meer!

Samenwerken is de norm! Of het nu om samenwerking met de familie gaat, om het geluk van de klant, het werkbaar krijgen van zelfstandige teams of om nieuwe bedrijfsmodellen in de toekomst: we boeken pas succes als samenwerken de grondhouding is. Sensire zoekt naar nieuwe manieren van samenwerking en verbinding, in buurten en wijken, met familie en vrijwilligers, met stakeholders. Dat vraagt om verantwoordelijkheid en bouwen aan duurzame relaties. Slim samenwerken maakt een plus een tot drie. Goed invullen van deze kernwaarde is belangrijk en gaat samen op met de waarde ‘sensitiviteit’. Samenwerken is niet: nodeloos complex maken of verantwoordelijkheid afschuiven, maar: lef tonen, leren van elkaar, zoeken naar beter resultaat met minder inspanning, slechts eenmaal het wiel uitvinden.

Sensire is realistisch

We zijn eerlijk, open en recht door zee: als het meezit en ook als het niet gaat zoals we zouden willen. Want we zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid. Zo bouwen we aan échte relaties en een stevig fundament van vertrouwen.

Sensire is Sensitief

Gedreven en met oprechte aandacht luisteren we naar onze klanten, onze collega’s en naar onszelf. Zo ontdekken we wat er leeft. Om te begrijpen, te leren en nog beter te worden in wat we doen: U het leven laten leven zoals u dat wilt.

Sensire is verrassend

In een dynamische omgeving anticiperen we op het onverwachte. We spelen in op wensen en behoeften: met slimme oplossingen, vernieuwende producten, een onderscheidende aanpak. Zo inspireren we elkaar en de klant.

Sensire is van hier

We zijn trots op onze roots! Daarom zeggen we, waar we ook actief zijn: Sensire is Van hier!