Werken in de zorg in Twello
Werken in de zorg in Twello

Werken in de zorg in Twello

Werken bij Sensire in de wijk

Zorg thuis, dat is de naam die we bij Sensire gebruiken voor thuiszorg of wijkzorg. Waarom? Je ondersteunt jouw klanten met zorg in hun eigen omgeving in het alledaagse leven, gewoon bij ze thuis. Werken in de thuiszorg betekent dat je met alle klanten een persoonlijke band opbouwt: je kent hun verhaal en weet ze op het juiste moment op de juiste manier te raken. Deze kennis combineer je met jouw vakinhoudelijke kennis om actief mee te denken over oplossingen die het beste passen bij je klant. Dat betekent niet dat je alles van de klant uit handen neemt, juist niet. Je stimuleert en motiveert de klant juist om ook (weer) zelf dingen te doen. 

Spreekt werken in de thuiszorg jou aan? In de regio Twello hebben wij diverse vacatures beschikbaar:

Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Daarnaast krijg je van ons een iPad en smartphone in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.

Werken bij Sensire - Wonen met Zorg

In Twello heeft Sensire een tweetal woonzorglocaties: de Martinushof en Het Grotenhuis. 
Het woonzorgcentrum de Martinushof kenmerkt zich als sfeervol aangekleed gebouw waar gespecialiseerde ouderzorg wordt gegeven. Deze locatie biedt zorg aan 48 bewoners met dementie in zes afdelingen voor kleinschalig wonen. Daarnaast heeft de Martinushof vier appartementen voor kortdurend verblijf. 

Het Grotenhuis is een gezellige locatie met een prachtige beeldentuin. In en rondom dit in 2012 nieuw gebouwde woonzorgcentrum hangt een fijne en gemoedelijke sfeer en 
biedt 32 zorgplaatsen in zeer ruime appartementen. Rondom de prachtig centraal in het dorp gelegen locatie kunnen onze bewoners heerlijk wandelen, bijvoorbeeld naar 1 van de vele voorzieningen in de buurt.

We willen bereiken dat bewoners lid blijven van de samenleving en dat zij de relaties, die voor hen van betekenis zijn behouden. Onze woningen zijn het huis van de bewoner en zijn verwante, en dat betekent dat zij zeggenschap hebben over het dagelijks wonen en leven, net als thuis. Wil jij hieraan bijdragen? Voor de teams op deze locaties zijn wij op zoek naar nieuwe collega's:

Daarnaast starten we met het opleidingstraject van Gerke de Boer "U woont hier" en starten wij met de implementatie van een nieuw zorgdossier. Wij bieden volop ontwikkelmogelijkheden voor medewerkers die toe zijn aan volgende stap.