Werken in Clematis
Werken in Clematis

Werken in Clematis

In Clematis wonen mensen met somatische klachten, wat betekent dat met het lichaam niet alles even gemakkelijk meer gaat. Er wonen ook mensen met een lichte vorm van dementie. Vaak zijn het juist de dagelijkse dingen die zo prettig zijn voor hun welzijn.

Elk appartement heeft een eigen badkamer en toilet. Koken doen we zelf en samen met bewoners. De huiskamers zijn een gezellige plek voor activiteiten en om elkaar te ontmoeten. Deuren zijn er alleen voor de veiligheid, de bewoners kunnen met hun naasten in en uit lopen wanneer ze maar willen, familie en vrienden zijn altijd van harte welkom. Vanuit Clematis is het maar een kleine wandeling naar het dorp. Bij mooi weer is het fijn om in de tuin te zijn en te genieten van de landelijke omgeving.

Het team

Wij bieden een unieke werkomgeving die gekenmerkt wordt door warmte, teamgeest en een sterke verbinding met de lokale gemeenschap. De verpleegkundigen en verzorgenden van Clematis zijn een team dat elkaar al heel lang kent en echt houdt van samen de dingen aanpakken. Ze hebben het goed onderling en met de bewoners. Het team bestaat uit Helpende (Plus), Verzorgende IG, verpleegkundigen en coördinerend verpleegkundige. Voor iedere zorgprofessional is er wel een plekje! Clematis telt ook een aantal vrijwilligers die er graag eens met bewoners op uit gaan.

Clematis heeft al een warme band met het dorp. Verenigingen en ondernemers in Gaanderen weten deze locatie goed te vinden, zodat we welkom zijn bij evenementen en soms verrassend bezoek mogen verwachten. Clematis is echt een onderdeel van het dorp en hoort er helemaal bij.

Werken en Leren bij Sensire

Bij Sensire geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling, je krijgt de kans om te groeien en je carrière verder te ontwikkelen binnen een ondersteunende en inspirerende omgeving. We bieden niet alleen uitstekende training en bijscholing om jouw professionele vaardigheden te verbeteren, maar we ondersteunen ook een gezonde balans tussen werk en privé. Bij Sensire krijg je de kans om te werken in een organisatie die jouw toekomst koestert terwijl jij het verschil kan maken in het dagelijks leven van onze bewoners.

Clematis en Den Ooiman

Tot het najaar van 2022 was Clematis onderdeel van Den Ooiman in Doetinchem. De afdeling is verhuisd in verband met de nieuw- en verbouwplannen van Den Ooiman. 

Praktische informatie

Rijksweg 67, 7011 DS Gaanderen

Inhoudsopgave Inhoudsopgave
Informatie op deze pagina