Werken in De Beekdelle
Werken in De Beekdelle

Werken in De Beekdelle

In De Beekdelle, op de eerste etage van zorgcomplex Den Bouw gelegen in de oude dorpskern van Warnsveld, wonen mensen met dementie in een gezellige en kleinschalige setting. Hier zijn drie huiskamers met ieder zes bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Veel van het dagelijkse leven speelt zich af in de huiskamers, waar samen activiteiten worden gedaan en wordt gekookt en gegeten. Een echt thuis. 

Kleinschalig en sfeervol

De PG-afdeling De Beekdelle kenmerkt zich door een kleine locatie te zijn. Dat betekent dat er relatief weinig mensen wonen en dat er een gezellige gemoedelijke sfeer heerst net zo als in een dorp, ‘Ons kent ons’. Het kleine hechte zorgteam vormt voor de bewoners en hun naasten vertrouwde gezichten. Daarnaast doet het team er alles aan om De Beekdelle onderdeel te laten zijn van het dorp Warnsveld. Door vanuit de directe omgeving vrijwilligers te vinden en activiteiten te ondernemen in de omgeving.

Vrijwilligers zijn onmisbaar. Zij ondersteunen ons bij het welzijn van onze bewoners. Zo zijn er vrijwilligers die piano/accordeon muziek, met de duofiets op pad gaan, koffie schenken, spelletjes spelen en rolstoelen duwen tijdens de wandelingen.