Werken in De Beekdelle
Werken in De Beekdelle

Werken in De Beekdelle

In De Beekdelle, op de eerste etage van zorgcomplex Den Bouw gelegen in de oude dorpskern van Warnsveld, wonen mensen met dementie in een gezellige en kleinschalige setting. Hier zijn drie huiskamers met ieder zes bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Veel van het dagelijkse leven speelt zich af in de huiskamers, waar samen activiteiten worden gedaan en wordt gekookt en gegeten. Een echt thuis. 

Kleinschalig en sfeervol

De PG-afdeling De Beekdelle kenmerkt zich door een kleine locatie te zijn. Dat betekent dat er relatief weinig mensen wonen en dat er een gezellige gemoedelijke sfeer heerst net zo als in een dorp, ‘Ons kent ons’. Het kleine hechte zorgteam vormt voor de bewoners en hun naasten vertrouwde gezichten. Daarnaast doet het team er alles aan om De Beekdelle onderdeel te laten zijn van het dorp Warnsveld. Door vanuit de directe omgeving vrijwilligers te vinden en activiteiten te ondernemen in de omgeving.

Ruimte voor dementie

Bij De Beekdelle streven we naar zoveel mogelijk vrijheid. Mensen met dementie mogen zich bij ons vrij bewegen en hun eigen keuzes maken. Zij blijken daardoor actiever, mobieler en gelukkiger. Vrijheid voorrang geven, vraagt om te zoeken naar creatieve oplossingen. Samen met bewoners, mantelzorgers en vrijwilligers. Wij geloven dat het de moeite waard is, omdat vrijheid noodzakelijk is om gelukkig, blij en zinvol te leven!

Praktische informatie

De Beekdelle
Abersonplein 9
7231 CR Warnsveld

Inhoudsopgave Inhoudsopgave
Informatie op deze pagina