Werken in De Borkel
Werken in De Borkel

Werken in De Borkel

De Orchidee is een prettige woonomgeving in De Borkel, in het hartje van Gorssel, voor mensen die beschermd wonen met intensieve verpleging en verzorging. Het vakkundige en toegewijde team staat in voor zorg en veiligheid, zodat de mensen om de bewoners heen de handen vrij hebben voor het bevorderen van het welzijn en kwaliteit van leven.

Een team met passie

Werken in de zorg, is werken met passie voor het vak. Het team van De Orchidee zet er elke dag flink de schouders onder en zorgt voor een goede sfeer voor iedereen. “Onze dag is goed als we met een glimlach zijn begonnen en met een glimlach weer naar huis gaan”, vertelt een verpleegkundige. De mensen van het team leren de bewoners graag persoonlijk kennen en reiken ook elkaar de hand om het werk fijn en zinvol te maken. Echte aandacht voor elkaar en het samen doen, zodat de bewoners en hun naasten, de vrijwilligers én de medewerkers het goed hebben met elkaar. Zo werkt het bij De Orchidee.

Een betrokken dorp

‘Ons kent ons’, is ook in het dorp Gorssel van toepassing. De mensen kijken naar elkaar om en De Borkel kan zich verheugen op een grote groep vrijwilligers die graag leuke activiteiten ontplooien met de bewoners. Het team van De Orchidee haalt de banden met het dorp graag verder aan, zodat de bewoners ook echt deel uitmaken van de gemeenschap.