Werken in De Borkel
Werken in De Borkel

Werken in De Borkel

In De Borkel, in het hartje van Gorssel, wonen ouderen zelfstandig in huurappartementen, en ouderen die worden ondersteund met intensieve verpleging en verzorging. De ondersteuning van Sensire is gericht op leven zoals onze bewoners dat gewend zijn, samen met de mensen om hen heen en waar professionele zorg altijd dichtbij is. 

Een begrip in Gorssel

De Borkel is een begrip in Gorssel, een warm dorp waar de mensen nog een beetje op elkaar letten en waar noaberschap hoog in het vaandel staat. Er zijn ruime appartementen en groepswoningen aanwezig waar vooral ouderen wonen. Het is hier mooi. Het huis, de tuin, het groene landschap… niet alleen de bewoners, ook de medewerkers genieten daarvan.

Een team met passie

Werken in de zorg, is werken met passie voor het vak. Het team van De Borkel zet er elke dag flink de schouders onder en zorgt voor een goede sfeer voor iedereen. “Onze dag is goed als we met een glimlach zijn begonnen en met een glimlach weer naar huis gaan”, vertelt een verpleegkundige. Echte aandacht voor elkaar en het samen doen, zodat we het goed hebben met elkaar. Zo werkt het bij De Borkel.

Ruimte voor dementie

Bij De Beekdelle streven we naar zoveel mogelijk vrijheid. Mensen met dementie mogen zich bij ons vrij bewegen en hun eigen keuzes maken. Zij blijken daardoor actiever, mobieler en gelukkiger. Vrijheid voorrang geven, vraagt om te zoeken naar creatieve oplossingen. Samen met bewoners, mantelzorgers en vrijwilligers. Wij geloven dat het de moeite waard is, omdat vrijheid noodzakelijk is om gelukkig, blij en zinvol te leven!

Praktische informatie

De Borkel
Hoofdstraat 61a
7213 CS Gorssel

Inhoudsopgave Inhoudsopgave
Informatie op deze pagina