Werken in De Garven
Werken in De Garven

Werken in De Garven

In De Garven in Ruurlo kunnen mensen met dementie of een intensieve zorgvraag prettig wonen. De kleine teams zijn een vertrouwd gezicht voor de bewoners en hun familie. Als team en met de familie willen we de bewoners een goede tijd geven.

De Garven bestaat uit drie wooneenheden, door de teams ‘huisjes’ genoemd, waar steeds acht of negen bewoners kleinschalig wonen. 

Met elkaar, voor elkaar

Elk van de ‘huisjes’ van De Garven heeft een klein eigen team, waardoor de bewoners en hun familie altijd vertrouwde gezichten in hun omgeving hebben. In de teams werken mensen met verschillende functies, maar geen collega is belangrijker dan een andere. De dingen samen doen, daar gaat het om, het liefst in goed contact met de familie.

Dat De Garven uit drie los van elkaar staande eenheden bestaat, weerhoudt de teams er niet van samen ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. “Hoe kunnen we de bewoners een goede tijd geven? dat vragen we ons altijd af”, vertelt een medewerker. “En wat pakt, delen we met elkaar.”

Praktische informatie

Nieuwe weg 8-52, 7261 NL Ruurlo

Inhoudsopgave Inhoudsopgave
Informatie op deze pagina