Werken in De Hackforterhof
Werken in De Hackforterhof

Werken in De Hackforterhof

In de Hackforterhof in Vorden wonen mensen met dementie vertrouwd en huiselijk in een groene en veilige omgeving. Het team en de familie werken samen om er met de bewoners een fijne tijd van te maken. 

De Hackforterhof is een modern, licht gebouw met twee groepswoningen waar mensen met dementie kleinschalig kunnen wonen: De Vordense Baak en De Baakse Beek.

Beide woningen heb acht appartementen en een eigen, gezamenlijke woonkamer met een open keuken. In de gezamenlijke ruimtes speelt uw dagelijkse leven zich af: Muziek luisteren, een spelletje doen, samen koken en eten. Er heerst een huiselijke sfeer.

De Hackforterhof ligt in het Wehmepark in Vorden, waar ook andere woningen staan voor ouderen, al of niet met een zorgindicatie. Dit levert een bijzonder aangename en veilige (werk)omgeving op.

Hartelijk en betrokken

Het team van De Hackforterhof bestaat uit verzorgers en woonbegeleiders die voor de bewoners en hun familie vertrouwde gezichten zijn. Er heerst een collegiale sfeer: Iedereen heeft een eigen rol, maar er wordt hartelijk en betrokken samengewerkt.

De Hackforterhof heeft ook een actieve groep van vrijwilligers die activiteiten organiseren en er graag met de bewoners op uit gaan, bijvoorbeeld in de tuin of voor een ritje door de mooie omgeving op de duo-fiets.

Praktische informatie

De Delle 1, 7251 AJ Vorden

Inhoudsopgave Inhoudsopgave
Informatie op deze pagina