Werken in De Lindenhof
Werken in De Lindenhof

Werken in De Lindenhof

De Lindenhof is de fijnste plek om te wonen als het thuis niet meer gaat, zegt het team van dit huis in Vorden. De Lindenhof heeft een reputatie als vernieuwer in de zorg voor mensen met dementie: “We denken niet in regels, maar in mogelijkheden.”

Het gebouw van De Lindenhof bestaat uit 21 appartementen, verdeeld over drie groepswoningen. Iedere groep heeft een gezellige keuken en huiskamer. De Lindenhof voelt zich nauw verbonden met het dorp. 

Geen regels, maar mogelijkheden

De collega's van De Lindenhof werken in zogenoemd zelfstandige teams. Dat betekent dat ze een grote vrijheid hebben om samen met bewoners en de mensen om hen heen de keuzes te maken die het best en het prettigst zijn. Vaak levert dat fijne en originele oplossingen op. Bij De Lindenhof denken we niet in regels, maar in mogelijkheden.

Mooi werk

Voor collega's zelf is deze denkwijze een bron van inspiratie en werkplezier. In elk team wordt actief gewerkt om iedereen enthousiast te maken en initiatief te laten nemen, in goede wisselwerking met de bewoners en hun familie. Zo worden de medewerkers dagelijks op een mooie manier herinnerd aan de schoonheid van hun vak.

Praktische informatie

Smidsstraat 48/52, 7251 XS Vorden

Inhoudsopgave Inhoudsopgave
Informatie op deze pagina