Werken in Den Ooiman PG
Werken in Den Ooiman PG

Werken in Den Ooiman PG

PG Den Ooiman in Doetinchem heeft vier woonpaviljoens voor mensen met dementie waar het fijn en veilig is. Samen met de familie helpt het team de bewoners hun leven zoveel mogelijk te leiden zoals ze dat gewend zijn.

De paviljoens in Den Ooiman voor mensen met dementie hebben een fijne, huiselijke sfeer en betrokken medewerkers en vrijwilligers. Elke groepswoning biedt onderdak aan acht bewoners.

Veilig en in een fijne sfeer

PG Den Ooiman heeft vier paviljoens waar mensen met dementie of een niet aangeboren hersenletsel (NAH) in een fijne sfeer, veilig en omgeven door goede zorg kunnen wonen. De paviljoens Dorpsweg en Weidepad bieden een woonplek als er reguliere zorg nodig is. Boslaan is een fijne plek om te wonen als er wat meer specialistische zorg nodig is. Het paviljoen Akkerland is specifiek voor jonge mensen met dementie. Ook is er De Boomgaard. Een paviljoen speciaal voor bewoners met dementie in combinatie met probleemgedrag.

Een stabiel team

PG Den Ooiman heeft een stabiel en dynamisch team dat gemotiveerd is bij te dragen aan een gelukkig leven van de bewoners. Het team is ook gespecialiseerd in het omgaan met het onbegrepen gedrag dat dementie soms met zich kan meebrengen. We kunnen misschien niet altijd alles oplossen, maar we hebben veel ervaring en doen het samen.

Praktische informatie

Groot Hagen 6 (ingang Prins Alexanderstraat om de hoek), 7009 AM Doetinchem

Inhoudsopgave Inhoudsopgave
Informatie op deze pagina