Een springplank naar zelfontwikkeling voor Elise!
Een springplank naar zelfontwikkeling voor Elise!

Een springplank naar zelfontwikkeling voor Elise!

Elise Dijkshoorn (26) is student HBO-verpleegkundige en heeft daarnaast een bijbaan als Verzorgende IG bij Sensire. Wekelijks werkt ze wat uren om extra bij te verdienen en om ervaring op te doen in de zorg. “Maar het draait zeker niet alleen om de uren die ik maak; het draait om de waarde die ik uit mijn tijd bij Sensire haal.” vertelt Elise.

Studieswitch naar de zorg

Elise volgde een toerisme-opleiding, maar dat was het toch niet helemaal voor Elise. Nu weet Elise dat haar hart in de zorg ligt. “Ik verlangde naar meer voldoening, naar het echt voor mensen kunnen zorgen. Vandaar mijn keuze om de studieswitch te maken van toerisme naar verpleegkundige. En zo begon ook mijn zoektocht naar een plek waar ik kon leren, groeien én lekker verdienen.”

Meer zelfvertrouwen

En zo is Elise terechtgekomen bij Sensire. “Na wat onderzoek kwam ik bij Sensire terecht, en ik wist meteen dat dit de plek was waar ik moest zijn. Wat mij aantrekt aan Sensire is de focus op zelfstandigheid en groei. Waar ik tijdens mijn stages in ziekenhuizen en verpleeghuizen altijd een team om me heen had, is het werken bij Sensire meer zelfstandig. Daardoor is mijn zelfvertrouwen versterkt. Het is een omgeving waar ik mijn eigen weg kan vinden en waar ik kan leren van mijn eigen ervaringen.”

Flexibiliteit en begrip

Werk en school combineren is soms best een uitdaging. “Ondanks mijn drukke studie- en stageplanning, kan ik mijn werktijden aanpassen aan mijn schema. Sensire begrijpt de uitdaging die ik heb en biedt ruimte voor flexibiliteit, waardoor mijn werk goed in mijn schema past. Ik kan mijn werktijden aanpassen aan mijn schema. Als ik een week meer uren wil maken, kan dat. Als het een week niet zo goed uitkomt, is daar ook begrip voor.”

Springplank voor zelfontwikkeling

Naast dat een bijbaan natuurlijk lekker verdient, is het voor Elise meer dan dat. “Sensire is voor mij een springplank geweest om mezelf te ontwikkelen. Van het leren van nieuwe zorghandelingen tot het verbeteren van mijn communicatieve vaardigheden. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en leermomenten met zich mee. Door te werken bij Sensire is mijn zelfvertrouwen gegroeid en ik heb bevestiging gevonden in mijn keuze voor de zorg. De ervaring en ontwikkeling is dan ook de grootste motivatie voor mijn bijbaan bij Sensire.” 

“Spring in het diepe!”

Elise vertelt wat zij mee zou willen geven aan mensen die een bijbaan bij Sensire overwegen: “Ik zou zeggen: Spring in het diepe! Daar leer je het meest van. De ervaring die je opdoet is onschatbaar. Een bijbaan bij Sensire zou ik aanraden, het is goed voor een beginnend beroepsbeoefenaar en goed voor je ontwikkeling.”

Geschreven door: Elise Dijkshoorn

Elise (26) is student HBO-verpleegkundige en heeft daarnaast een bijbaan als Verzorgende IG bij Sensire.