Ervaring opdoen én lekker verdienen: dat doe je met een bijbaan bij Sensire!
Ervaring opdoen én lekker verdienen: dat doe je met een bijbaan bij Sensire!

Ervaring opdoen én lekker verdienen: dat doe je met een bijbaan bij Sensire!

Evi Menkhorst (18) heeft een bijbaan als Helpende plus bij Sensire naast haar opleiding verpleegkundige en stage in het ziekenhuis. Ze vindt het werk bij Sensire leuk en kan het goed combineren, mede dankzij de flexibiliteit bij Sensire. Evi vertelt: “De mogelijkheid om flexibele diensten te draaien, in te vallen wanneer mogelijk en toch lekker te verdienen, maakt werken bij Sensire een ideale bijbaan voor mij!”

De flexibiliteit van een bijbaan bij Sensire

Evi vertelt dat flexibiliteit belangrijk is bij een bijbaan. “Soms heb je een drukke week en kun je minder uren werken en soms heb je ruimte om meer uren te werken. Een van de grootste voordelen van een bijbaan bij Sensire voor mij is de flexibiliteit. Toen ik aangaf minder te kunnen werken vanwege mijn stage in het ziekenhuis, werd daar begripvol op gereageerd. In de zomer kan ik weer meer werken bij Sensire en daar is dan ook de ruimte voor.”

De mogelijkheid om flexibele diensten te draaien, in te vallen wanneer mogelijk en toch lekker te verdienen, maakt werken bij Sensire een ideale bijbaan voor mij!"

Groeien en ervaring opdoen

Maar werken bij Sensire draait niet alleen om geld verdienen. “Het is ook een kans om waardevolle ervaring op te doen en te groeien als zorgprofessional. Bij Sensire staan collega's altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en tips te geven. Elke dag leer je iets nieuws en kun je jezelf blijven ontwikkelen. Sensire biedt een omgeving waarin ik kan blijven groeien.”

Ambitie om door te groeien

De groeimogelijkheden binnen Sensire zijn eindeloos. “Door mijn opleiding ben ik van de rol als helpende inmiddels al een helpende plus. En waarschijnlijk ga ik binnenkort aan de slag als Verzorgende IG; er zijn constant nieuwe uitdagingen. Iets wat ik heel erg fijn vind, want ik vind het leuk om door te groeien en uitdagingen in mijn werk te blijven ondervinden.”

Toekomstplannen

Evi houdt dus niet van stil zitten, plannen voor de toekomst heeft ze dan ook. “Waar ik mezelf zie in de toekomst? Mijn ambities reiken verder dan de ouderenzorg. Momenteel zit ik helemaal op mijn plek in de ouderenzorg, maar in de toekomst weet ik dat er nog veel meer te ontdekken is. Mijn ervaring bij Sensire heeft mijn passie voor de zorg versterkt en mijn ambitie om door te groeien naar nieuwe doelgroepen en functies is alleen maar groter geworden."

Springplank naar groei en succes

“Aan degenen die twijfelen om bij Sensire te solliciteren, wil ik zeggen: waag de kans! Ik ben het levende bewijs dat een bijbaan bij Sensire niet alleen een manier is om geld te verdienen, het is ook een springplank naar groei en succes. De mogelijkheden zijn eindeloos en de ervaringen die je opdoet zijn heel waardevol.”

Geschreven door: Evi Menkhorst

Evi Menkhorst (18) heeft een bijbaan als Helpende plus bij Sensire naast haar opleiding verpleegkundige en stage in het ziekenhuis