Werken in Sydehem
Werken in Sydehem

Werken in Sydehem

Werken bij Sensire op de locatie Sydehem is een unieke ervaring. Sydehem is een moderne, kleinschalige woonzorglocatie gelegen in het prachtige groene landschap van de Achterhoek. Als je bij Sydehem werkt, maak je deel uit van een hecht en professioneel team dat dagelijks de beste zorg verleent aan onze bewoners.

Bij Sensire geloven we dat zorg meer is dan alleen het bieden van medische hulp. We willen onze bewoners een thuis bieden waar ze zich veilig en geborgen voelen en waar ze kunnen genieten van hun leven, ook als ze niet meer zelfstandig kunnen wonen. Dit betekent dat we ons inzetten voor persoonlijke aandacht, respect en waardigheid voor iedereen die bij ons woont en werkt.

Als medewerker bij Sydehem krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je talenten te ontplooien. We bieden diverse trainingen en cursussen aan om je kennis en vaardigheden te vergroten. Niet alleen om bevoegd en bekwaam te blijven, maar veel is op maat mogelijk.

Als je bij Sydehem werkt, werk je niet alleen met bewoners, maar ook met hun familieleden. We vinden het belangrijk om hen te betrekken bij de zorg en hen te ondersteunen waar nodig. Dit betekent dat je als medewerker ook regelmatig contact hebt met familieleden en hen op de hoogte houdt van de ontwikkelingen rondom hun dierbare.

Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich afdeling Montferland met 25 appartementen. De bewoners wonen hier zelfstandig en in privacy, zoals ze dat gewend waren. Met regie over hun eigen leven: ze hebben zelf de touwtjes in handen. Natuurlijk met hulp van familie en naasten en aanvullend bieden wij zorgondersteuning.

Sydehem telt ook 24 zorgappartementen voor mensen met dementie: Hettenheuvel bevindt zich op op de begane grond. Er zijn 3 huiskamers op de begane grond. Elk geschikt voor 8 bewoners. 

Praktische informatie

Benedendorpsstraat 35, 7038 EN Zeddam

Inhoudsopgave Inhoudsopgave
Informatie op deze pagina