Het is echt onze eigen toko
Het is echt onze eigen toko

Het is echt onze eigen toko

Ik werk op een locatie voor kleinschalig wonen. De sfeer is hier heel knus: partners kunnen bij ons komen wonen, kleinkinderen mogen logeren, familieleden eten mee in de huiskamer… Mensen worden heel enthousiast als ze horen wat er allemaal mogelijk is.

Als team hebben we veel vrijheid om zelf oplossingen te bedenken. Zolang het binnen de kaders en het budget valt, kun je je eigen pad uitstippelen en doen wat je belangrijk vindt. Je merkt dat daardoor ook creatieve ideeën opborrelen. Sinds kort bieden we bijvoorbeeld een dagvoorziening aan omdat we een mevrouw niet direct woonruimte konden bieden. Iedereen is trots als zoiets dan goed gaat lopen, het is echt onze eigen toko.

BIJDRAGEN AAN VERNIEUWING

Voorheen werkte ik in een verzorgingshuis, dus ik heb mezelf via e-learning van Sensire snel bijgeschoold over dementie. Sinds een paar maanden ben ik ook senior teamverpleegkundige. Daarin kan ik echt mijn ei kwijt. Sensire legt de nadruk steeds meer op prettig wonen en leven. Ik overleg onder meer over protocollen en zorgdossiers die bij die overgang passen. Termen als ‘opname’ gebruiken we bijvoorbeeld niet meer, we bieden mensen gewoon een thuis.

Op zoek naar een leuke en uitdagende baan als senior teamverpleegkundige? Op onze website vind je de actuele vacatures. Je kan ook direct contact opnemen met onze recruiters via whats app, chat of werving@sensire.nl.

Foto Barbera Storm
Barbera Storm Senior teamverpleegkundige

Barbera Storm van 's Gravesande, senior teamverpleegkundige bij De Lindenhof BIG-nummer: 59.910.275.330