Werken in Pelgrim
Werken in Pelgrim

Werken in Pelgrim

Pelgrim, genaamd naar de locatie van de voormalige Pelgrimfabriek, is een uniek woonzorgcentrum in de kern van Gaanderen waar mensen in een veilige omgeving kunnen wonen en leven zoals zij gewend zijn. Zowel met of zonder zorg. 

In Pelgrim wonen mensen zelfstandig en mocht het nodig zijn bieden wij (verpleeghuis)zorg aan mensen met een intensieve zorgvraag. Onze bewoners wonen hier zelfstandig en in privacy, zoals ze dat gewend waren. Met regie over hun eigen leven: ze hebben zelf de touwtjes in handen. Natuurlijk wel met hulp van Sensire. Er is 24 uur zorg aanwezig.

Pelgrim telt ook een aantal kleinschalige zorgappartementen voor mensen met dementie: Pelgrimhof op de tweede verdieping. 

Kleine teams

Pelgrim werkt met kleine teams. Zij hebben een persoonlijke band met de bewoners en zijn ook voor familie en vrienden een vertrouwd gezicht.


Pelgrim heeft ook een toegewijde groep van vrijwilligers die voor veel activiteiten en plezier zorgen. Zo is er dankzij hen geregeld een gezellige bingo en trekken bewoners er geregeld op uit voor een ritje door de omgeving op de duo-fiets. 

Praktische informatie

Blikslagerstraat 6, 7011 MK Gaanderen

Inhoudsopgave Inhoudsopgave
Informatie op deze pagina