Werken in De Lunette
Werken in De Lunette

Werken in De Lunette

Welkom op de pagina over werken op De Lunette in Zutphen, een woonzorglocatie van Sensire! Hier vind je alles wat je moet weten over werken op deze inspirerende locatie en waarom De Lunette de perfecte plek is om je carrière als zorgprofessional te starten of voort te zetten. De Lunette is niet zomaar een woonzorgcomplex, hier vind je een breed scala aan diensten onder één dak. Hier wonen mensen met dementie in kleinschalige woongroepen. Ook kan men hier terecht als verpleging of zorg nodig is door een fysieke beperking. De medewerkers, de bewoners, de naasten en vrijwilligers dragen allemaal hun steentje bij om van elke dag een mooie dag te maken. 

Bij De Lunette draait alles om het leveren van hoogwaardige zorg en het bieden van een veilige en comfortabele omgeving voor onze bewoners. We hebben verschillende afdelingen en teams, waaronder somatische zorg, dementiezorg, revalidatiezorg en palliatieve zorg. Ons team van professionals is toegewijd aan het leveren van de best mogelijke zorg en ondersteuning aan onze bewoners en hun families. Kleinschalig wonen en een vast team betekent werken met vertrouwde gezichten in een huiselijke sfeer. Het zijn op zichzelf staande wooneenheden onder het dak van De Lunette, zodat er in de omgeving toch van alles is te beleven.

Als je ervoor kiest om bij De Lunette te werken, word je onderdeel van een enthousiast en gepassioneerd team van zorgprofessionals. We geloven in het belang van het ondersteunen en ontwikkelen van onze medewerkers, zodat ze kunnen groeien en hun carrière kunnen ontwikkelen. We bieden regelmatig trainingen en bijscholingen aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de zorgsector.

We hechten ook veel waarde aan een goede werk-privébalans. Bij De Lunette werken betekent niet alleen dat je de mogelijkheid hebt om een verschil te maken in het leven van onze bewoners, maar ook dat je kunt genieten van een gezonde balans tussen werk en privé. We bieden flexibele werktijden en diverse mogelijkheden voor parttime en fulltime werken.

De Lunette is gevestigd in Zutphen, een prachtige historische stad in Gelderland. Onze locatie biedt een rustige en groene omgeving, waardoor het de perfecte plek is om te werken en te wonen. Bovendien is De Lunette gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Ruimte voor dementie

Bij De Lunette streven we naar zoveel mogelijk vrijheid. Mensen met dementie mogen zich bij ons vrij bewegen en hun eigen keuzes maken. Zij blijken daardoor actiever, mobieler en gelukkiger. Vrijheid voorrang geven, vraagt om te zoeken naar creatieve oplossingen. Samen met bewoners, mantelzorgers en vrijwilligers. Wij geloven dat het de moeite waard is, omdat vrijheid noodzakelijk is om gelukkig, blij en zinvol te leven!

Woonvormen bij fysieke beperkingen

Als verpleging of zorg nodig is door een fysieke beperking (somatiek), zijn er twee woonvormen: groepswonen of zelfstandig wonen met 24 uurs zorg. 

Wonen in een appartement: Bij deze woonvorm heeft ieder een eigen woon-, slaap- en badkamer en komt de zorg volgens afspraak en op afroep. Er is beperkt mogelijkheid om deel te nemen aan gemeenschappelijke ruimten. 

Wonen in een groep: Bij deze woonvorm hebben bewoners een (kleinere) woon-slaapkamer met eigen sanitair en met acht bewoners een gezellige huiskamer waar zich een groot deel van het dagelijks leven afspeelt. De zorg is hier 24 uur in de buurt.

Kortom, werken bij De Lunette is een geweldige kans om je carrière als zorgprofessional te ontwikkelen en tegelijkertijd bij te dragen aan het welzijn van onze bewoners. We bieden een ondersteunende en positieve werkomgeving, waar je jezelf kunt ontwikkelen en kunt groeien. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan ons team!

Praktische informatie

Coehoornsingel 3, 7201 AA Zutphen

Inhoudsopgave Inhoudsopgave
Informatie op deze pagina